Toligniew napisał(a):W odp na pierwsze pytanie
Moim zdaniem jeśli ktoś ma sklep w centrum miasta ( a nie w mieszkaniu) i zawsze wystawia faktury VAT to można mu zaufać.
Toligniew napisał(a):Co do cen. Nie wiem kiedy było tam drogo ale przy większych zakupach zawsze udało mi się dostać cenę o której gdzie indziej mogłem pomarzyć. Dodatkowo, mam gwarancję odkupu mojego złota więc za rok nie będę musiał się z tym plątać po poczcie itp. Kiedyś kupowałem w e-monety i e- numizmatyka, tam jest znacznie drożej i nie miałem takiej oferty cenowej także póki co jestem zadowolony z zakupów u "Hyatha"
inwestor napisał(a):Kupiłem od Hyath 2 złote sztabki uncjowe w cenie wylicytowanej niewiele ponad spot przy danym kursie USD/PLN. Dostawa była co do dnia uprzedzona informacją kurierską. Taki sposób transakcji spełnia w mojej ocenie wszystkie dobre praktyki w tym biznesie i potwierdza udzielony kredyt zaufania.
Istotą zakupów terminowych jest cena za jaką kupujemy, którą, jeśli licytujemu, łatwo porównać z ceną spotową, a tym samym ocenić wielkość prowizji dealerskiej, oraz termin dostawy, który dla rynku złota inwestycyjnego nie jest aż tak istotny. Osobiście i tak preferuję opcję przechowywania w skarbcu dealera z opcją odkupu na żądanie. Szukającym większej płynności aktywów polecam EUREX.
Firma Hyath stara się o ciągłe podnoszenie jakości świadczonych usług z tego względu każdy z naszych Klientów ma możliwość zwrotu zakupionego towaru w przeciągu 10 dni od momentu otrzymania przedmiotu.
marcin2828 napisał(a):Witam, słyszalem ze firma hyath jest bardzo solidną firmą i tak jest w rzeczywistosci bo złoto dostalem na czas , wkurza mnie tylko to ze nie odpisali mi na zaden mój mail no cóz i tak się zdarza
Słyszalem tez że firma Hyath nieżle obraca naszymi pieniążkami a mianowicie własciciel inwestuje w złoto wirtualne czyli jakis Forex czy cos takiego , na początku sporo zarobił ale teraz podobno podkreslam podobno duzo stracil i sprzedaje teraz złoto na allegro 500 zł taniej niz stoi złoto na giełdzie żeby załatac dziurę w swoim budzecie! Czy ktoś słyszał cos podbnego o Hyath?? Bo jak tak jest to niestety nie będe kupował u niego złota bo mysle ze niedługo może być żle u niego![]()
Wróć do Dealerzy i sprzedawcy metali szlachetnych - opinie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość